Olika termoplastmaterial

Korroterm erbjuder 100% återvinningsbar termoplast

Här finner du ett brett urval av termoplast material för olika specifika skydd och applikationer.

Vi på Korroterm har lång erfarenhet inom vårt område och stor kunskap inom de olika termoplasternas egenskaper och användning. Vi samarbetar bland annat med Axalta, som är en världsledande tillverkare av industripolymerer och elektrostatisk beläggning under varumärket Abcite. Men vi kan även erbjuda andra alternativ. All plast vi använder tillverkas på ett miljövänligt sätt och är 100% återvinningsbar.

Våra termoplastmaterial:

Termoplaster – material och egenskaper

Söker ni ett stärkande skydd för metallverktyg, eller kanske ett UV-skydd för metallkonstruktioner som är avsedda att exponeras utomhus? De termoplastmaterial vi erbjuder är optimerade mot många olika applikationer. Det innebär att vi har termoplast-material som är idealiska för allt från att stärka vidhäftning, ge bra skydd i laboratoriemiljöer, eller stå pall för utsatta lägen i väder och vind! Samtliga av våra termoplaster ger ett utmärkt korrosionsskydd och skydd mot slitage samtidigt som de har sina egna termoplast egenskaper.

  • Abcite® – ett lite mjukare termoplastmaterial för mycket bra vidhäftning, idealisk för t.ex långvarig exponering utomhus. 
  • Rilsan® – högpresterande termoplast med mycket slitstarka egenskaper.
  • Halar – termoplast med bland annat hög elektrisk resistans som en av många egenskaper.
  • PPA Termoplast – Termoplast-material som är idealiskt för t.ex konstruktioner, fästelement och bildelar. 

Ta kontakt med oss på Korroterm

Vill du veta mer, eller önskar du rådgivning kring våra olika termoplast-material? Tveka inte att kontakta oss på Korroterm – vi hjälper dig vidare!

We’ve got you covered

Vi är den tekniskt ledande och mest erfarna aktören på marknaden när det gäller termoplast.
Fråga oss – vi vet!

Kontaktpersoner
013 - 35 70 70