Referens

Korrosionsskydd för lekplatser till Rodeco

Se fler referenser inom Korrosion

Korrosion

Rodeco

Korrosionsskydd till lekplatser

Utmaning

Med över 40 års erfarenhet i branschen vet Rodeco hur barn leker och hur leken påverkar deras utveckling. Men en genomtänkt, kreativ och rolig lekplats låter inte bara barnen utvecklas utan även dess närliggande verksamhet. Rodeco levererar mer än bara en lekplats – De skapar en plats som tillgodoser barnens behov av fysisk och mental aktivitet.

Rodeco stod inför en utmaning att hitta en hållbar och miljövänlig ytbehandlingslösning för både ute, – och inomhusmiljöer, som också har ett bra UV-skydd samt giftfritt och slitagetåligt.

Lösning

Vårt uppdrag har varit att ytbelägga detaljer till lekplatser som byggs runt om i världen, både för ute, – och inomhusmiljöer. Vi valde Abcite som termoplast, då den uppfyller högsta klassen av korrosionsskydd, C5M-H, som ger ett bra skydd vid tuffa förhållanden. Det är en UV-beständig termoplast som också är miljövänlig. Dessutom belägger vi i olika färgglada kulörer som önskas!

Resultat

Vi har ett långsiktigt samarbete med Rodeco och de lösningar vi har levererat uppfyller kraven som önskas för ett hållbart resultat.

Korroterm är alltid servicevänliga med korta ledtider samt även möjlighet till kundanpassande mindre serier, vilket är viktigt för oss och det erbjuder ni!

–  Daniel Lind, Rodeco

Korrosion

Se alla referenser

We’ve got you covered

Vi är den tekniskt ledande och mest erfarna aktören på marknaden när det gäller termoplast.
Fråga oss – vi vet!

Kontaktpersoner
013 - 35 70 70